SPORTIVI

NUTRITIE SPORTIVA :Sportivi

Sportivii si antrenorii lor sunt constienti ca nutritia joaca un rol deosebit de important in sport. Din acest motiv, forma, tonusul, vitalitatea, eficienta si dinamismul organismului sportivului sunt in strânsa legatura cu modul sau de alimentatie.

BENEFICIILE TALE :

 • Efort sustinut in timpul antrenamentelor si competitiilor
 • Atingi mai usor tintele propuse
 • Refacere mai rapida post-antrenament si dupa competitii
 • Obtii si mentii greutatea corporala optima
 • Se reduc riscurile de accidentare si imbolnavire
 • Devii cu mult mai increzator in tine !
 • Constientizezi ritmul constant si continuu de evolutie spre performanta de top
 • Alimentatia devine partea placuta a vietii de sportiv de performanta

Suntem constienti cu totii ca fiecare sport implica efort, intensitate, categoria de anduranta, tipul si durata de concentrare, constitutia si forma fizico-psihica a sportivului, nivelul de performanta solicitat, perioada de antrenament pre-/post- competitional si nu in ultimul rand nevoi nutritionale diferite din aceste perioade! Toate acestea fiind motivele ce stau la baza programelor strict personalizate!

Cabinetul de NUTRITIE SI DIETETICA ofera sportivilor de performanta sau amatori precum si tuturor celor interesati de un nivel de performanta fizica :

 1. un start evaluativ cu analiza trecutului sportiv (de activitate fizica) (EVALUAREA INITIALA: 350 lei)
 2. planificarea de scurta, medie si lunga durata a suportului nutritional (PROGRAM ALIMENTAR PERSONALIZAT DETALIAT: 400-1200 lei in functie de parametrii si complexitatea programului și nu în ultimul rand de tipul sportului, intretinere fizica sau de performanta)
 3. continuand cu intalniri de monitorizare periodice  (MONITORIZARE: 100 lei intretinere 250 lei pentru sportivul de performanta)

Acorda valoare alimentatiei tale, SINGURUL TAU suport de energie si sanatate ca sa atingi performantele dorite intr-un ritm progresiv, eficient!

Alege suport specializat !

CONTACTEAZA-NE ACUM :

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com