GRAVIDE

Viitoarea mamica, pe timpul sarcinii, mai mult decat oricand, trebuie sa aiba o alimentatie sanatoasa si echilibrata! Lipsa sau surplusul unor nutrienti esentiali din dieta are repercursiuni asupra dezvoltarii fatului.

Pe parcursul celor 9 luni de sarcina, toate obiceiurile sanatoase, incluzand si alimentatia corecta, influenteaza starea de sanatate a copilului la nastere.

Multiple studii au evidentiat importanta alimentatiei mamei din perioada sarcinii in directia dezvoltarii, ulterior, la copil, de anumite afectiuni precum: obezitate, diabet zaharat sau afectiuni cardiace.

Acesta este motivul pentru care femeia sa adopte, inainte (atunci cand ”programeaza” conceperea copilului)  si in timpul sarcinii o alimentatie sanatoasa si echilibrata crescand astfel sansele unei sarcini usoare, fara complicatii si de a da nastere unui copil sanatos!

BENEFICIILE MAMEI SI ALE FATULUI :

  • Cel mai important: Fatul, inca de la conceptie, va primi nutrientii esentiali de care are nevoie. (Din pacate nu toti au aceasta sansa).
  • Mama se va mentine in cea mai buna forma pe toata perioada sarcinii.
  • Dupa nastere mama va reveni la greutatea optima.
  • Preocuparea mamei pe parcursul sarcinii, pentru stilul de viata sanatos, ulterio se poate perpetua si transmite intregii familii.
  • Costul consultatiei initiale 220 lei – durata 2 ore

CONTACTEAZA-NE ACUM :

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com