ȘCOALA PENTRU GREUTATE OPTIMĂ

Vrei sa participi la curs? Completeaza formularul din josul paginii !

Scoala pentru greutate optima Constantin Tibirna 26-27 iunie 2018

Vrei sa participi la curs? Completeaza formularul din josul paginii !

Potrivit Institutului European de Statistică, România se situează în prezent pe locul al 3-lea la numărul de supraponderali după ce în anul 2003 era pe locul 23, iar alimentația românilor fiind una din principala cauză. Astfel, societății, sistemului medical în special îi este din ce în ce mai greu să găsească soluții – fie că vorbim de tratamentul eficient al obezității, dar în special al afecțiunilor derivate ! Mai mult, previziunile expertilor ne avertizează de creșterea exponențială a numărului persoanelor obeze în anii care urmează !

În aceste condiții, cu toții ne întrebăm cum se poate stopa și chiar diminua eficient excesul ponderal ? Chiar dacă soluțiile par a fi multiple,  Nutritionistul si Dieteticianul  Constantin Țîbîrnă , Licentiat și cu Master în nutriție și dietetică profilactică și curativă, propune : oameni foarte bine educați prin cursuri de nutriție.

De ce ai nevoie de un astfel de curs?

 • Afli care sunt cele 4 cauze cheie pentru care organismul tău depune grăsimi și eviți astfel greșelile zilnice din trecut ;
 • Întotdeauna sunt 4  reguli fundamentale pentru o nutriție mai bună și vei proceda la alegeri corecte ;
 • Vei deveni un ambasador excelent cu un ”corp de invidiat” și model demn de urmat de către cei dragi ( soție/soț, părinți, prieteni, colegi și în special copiii tăi ) care vor deveni cu mult mai responsabili în alegerile alimentare și implicit pentru starea lor de bine ;
 • Nu în ultimul rând ți se vor dezvălui ”secretele” potențialului metabolic corect prin nutriție ;
 • Ai siguranța în ceea ce aplici . Infomația este de bun simț, ușor de înțeles, susținută de știința ;
 • Câștigi respect de sine , pentru o viață plină de mulțumire !

Astfel, propunem cursul „Școala pentru greutate optimă” pentru toți cei care își doresc un corp în parametri optimi, așadar și sănătos.

Cursul este organizat în 2 module cu durata de 5 ore fiecare, în 2 zile consecutive. Cursul este unul interactiv, practic și foarte complex, analizând detaliat fiecare aspect al proceselor de pierdere ponderală și câștig în funcționare optimă.

Vrei sa participi la curs? Completeaza formularul din josul paginii !

Care sunt BENEFICIILE TALE după acest curs:

1) Știi cum funcționează organismul tău
2) Știi ce sunt macronutrienții și micronutrienții, caloriile, enzimele etc.
3) Înveți să combini corect alimentele
4) Vei cunoaște trucurile care te pot ajuta să învingi poftele alimentare
5) Înveți să întocmești lista cu alimentele necesare și să îți faci cumpărăturile în mod eficient
6) Înveți cum și ce să mănânci în zilele de lucru, în wekend, în vacanțe și la evenimente
7) Vei învăța regulile de bază care te pot conduce la pierderea kilogramelor în plus, la o sănătate și o energie mult mai bună
8) Primești informații și suport de la specialiști în Nutriție și Dietetică, absolvenți ai Facultății de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” din Iași.

BONUS ! In plus, participând la acest curs :

9) Poți accesa ulterior, oricând, Programul Nutrițional Individual Personalizat pentru Pierdere în Greutate (cu durata de 8 săptămâni) cu o reducere de 100 lei

Vrei sa participi la curs? Completeaza formularul din josul paginii !

CURSUL VA FI SUSȚINUT DE NUTRIȚIONIST ȘI DIETETICIAN :
Constantin Țîbîrnă
Nutriționist și Dietetician Licențiat UMF ”Gr.T.Popa”, Iasi
Master în Nutriție și Dietetică Profilactică și Curativă

LOCUL DESFASURARII EVENIMENTULUI:
Iași, Centrul de Nutriție ”Dorado Clinic”, Str. Vasile Conta nr. 9, etajul 1, (in aceeasi cladire cu Centrul GYMMED), în spatele pieței SF. Spiridon sau intr-o alta locatie pe care o vom anunta ulterior in cazul in care numarul participantilor depaseste capacitaea spatiului mentionat.

CURSUL SE DESFASOARA : în două zile consecutive 26 si 27 iunie 2018, intre orele 16.00 – 21.00. Particpantii sunt rugati sa isi ocupe locul in sala la ora 15.45(MULTUMIM !).

TAXA DE PARTICIPARE:
PRET PROMOTIONAL = 238 de lei.

ATENTIE ! Numarul de locuri este limitat. Primul venit primul servit ! Inscrierea se considera valida in urma achizitionarii biletului sau prin plata taxei de participare intr-un cont bancar pe care il primiti personal ! Grabeste-te sa iti validezi inscrierea,daca doresti cu adevarat sa participi.

CONDITII DE PARTICIPARE :  Procedura de înscriere la curs este foarte simplă. Știm că timpul tău este prețios motiv pentru care am simplificat procedura de înscriere la curs. Urmează pașii de mai jos și asigură-ți locul la curs:

 • Completează formularul de înscriere de mai jos sau trimite-ne un email pe adresa nutritionist.iasi@gmail.comÎn cel mai scurt timp te vom contacta pentru a confirma înscrierea și pentru a-ți oferi toate informațiile necesare
 • Descarcă factura proformă trimisă pe e-mail-ul tău;
 • Achită contravaloarea taxei de participare până în data 18 iunie 2018 prin achiziționarea biletului (de la Centrul de Nutriție ”Dorado Clinic”, str. Vasile Conta nr.9 ,tel.: 0769 68 68 69) sau în cont bancar (pe care vi-l transmitem personal)
 • Ne cunoaștem la curs și învățăm împreună lucruri noi, cu adevarat utile.
 • Completați un chestionar de evaluare nutrițională ( pe care îl primiți pe email)

FORMULAR INSCRIERE CURS :


PERSOANA DE CONTACT :
Mihaela Țîbîrnă
Nutriționist și Dietetician licențiat UMF ”Gr.T.Popa”, Iași
Master în Nutriție și Dietetică Profilactică și Curativă

TELEFON: 0769 68 68 69
EMAIL 1: mihaela.tib@gmail.com
EMAIL 2: nutritionist.iasi@gmail.com
https://www.facebook.com/groups/scoalapentrugreutateoptima/