G.V. 54 ani, Iasi

„Probabil nu am  sa fiu foarte original, dar increderea mea in medicii nutrionisti era extrem de scazuta inainte de intilnirea cu specialistul in nutritie Constantin Tibirna.

Dupa o lupta oarecum pierduta cu greutatea, sau sa zicem cu slabe rezultate, am decis sa consult un nutritionist. Dupa multe cautari si verificari (am avut in vedere sa ma duc si la Bucuresti!), am decis sa  devin pacientul cabinetului sotilor Tibirna. Cel mai mult m-a atras faptul ca acest cabinet avea si expertiza si in domeniul alimentatiei sportivilor, eu practicind sport de performanta, un sport extrem de solicitant, triatlonul (inot, bicicleta, alergare, probele fiind legate intre ele).

Vreau sa spun ca rezultatele dietei recomandate le-am vazut/simtit imediat. Am pierdut din greutate, dar nivelul de energie a ramas ridicat, putind sa-mi duc mai departe programul de antrenamente, participari la concursuri. Sincer sa fiu, nu credeam ca pot slabi fara a-mi fi afectata capacitatea de efort.
Dar mai importanta a fost experienta sotiei mele. Si ea obosita dupa nenumarate cure de slabire fara efect, a decis sa urmeze regimul alimentar prescris mie. Asa, mai mult ca incercare!

Rezultatele au fost uluitoare! Sotiei mele i-a scazut tensiunea arteriala dupa numai trei zile de la inceperea dietei, dupa ani de tratament la diversi medici cardiologi. Tensiunea nu putea fi stabilizata decit cu multe medicamente, luate pe tot parcursul zilei, zi dupa zi. Acuma numarul medicamentelor luate a scazut drastic, iar valoarea tensiunii arteriale este chiar mai mica decit sub medicatia initiala.
Important este ca dieta nu este deloc monotona, fada, plictisitoare. Noi credeam ca foloseam extrem de putina sare in mincare, dar am aflat ca se poate minca complet fara sare, folosind din plin alte condimente. Si ne-am convins, daca era nevoie, de efectul nociv al sariii in alimentatie. Acesta este numai un exemplu practic legat de retetele primite in urma consultatiei de la cabinet, ar fi mai multe de adaugat: mod de gatire, de combinatii de alimente, etc.

Ar trebui ca medicii, indiferent de specialitatea lor, sa colaboreze cu medicii nutritionisti, pentru a avea rezultate cu minimul de metode invazive, inclusiv tone de medicamente recomandate.
Iar medicii nutitionisti ar trebui sa depuna toate eforturile pentru ca sa convinga autoritatile de necesitatea ca in scoli sa se faca ore de nutritie, avind in vedere cazurile de obezitate din in ce mai dese in rindul elevilor, tinerilor.”
V.G., Iasi

V.G. 57 ani, Iasi

Daca aceasta relatare te ajuta sa iei o decizie inspirata si sa faci primul pas, contacteaza nutritionistul si iti garantam ca vei avea propria ta poveste de succes !

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com

Nutritionistul si Dieteticianul Constantin Tibirna, licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie Gr.T.Popa din Iasi, master in Nutritie si Dietetica Profilactica si Curativa, ofera clientilor cabinetului expertiza in evaluarea nutritionala si educare alimentara, program detaliat personalizat zilnic , fiecare reţetă find analizată din punct de vedere al caloriilor, grăsimilor, grăsimilor saturate (toate reţetele conţin 0 grăsimi sintetice), proteinelor, glucidelor, fibrelor, vitaminelor, enzimelor şi a altor fitonutrienţi importanţi pentru sănătatea organismului dumneavoastră.

Cu toate acestea, dieta nu este una restrictivă ! Varietatea meniurilor din zile diferite vă oferă posibilitatea de a opta pentru mai multe alimente sau meniuri. Multe dintre acestea fiind testate de noi, prieteni şi cunoscuţi. Gustul lor deosebit este combinat cu sănătatea pe care o dăruiesc!

Garanţia succesului ţine de RESPECTAREA PROGRAMULUI ZILNIC şi abateri minime. Poti sa ne contactezi mai jos, sau direct la telefon 0769 68 68 69 / 0742 11 24 80.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.