E.S. 61 ani , Iasi

„Imi cer scuze ca nu am reusit sa va raspund in timp util insa fel de fel de probleme ..zi de zi mi-au acaparat timpul liber ! poate si un picutz de neglijenta recunosc …….!

Va multumesc pentru ca datorita dv .am reusit sa aduc schimbari in viata mea si anume dieta zilnica ,timpul alocat ei ,efectuarea exercitiilor zilnice .! E foarte adevarat ca ma desprind cu greu de vechile obiceiuri ,meniuri ,…..dar sper ca in final .voi reusi !

Am fost si la medicul cardiolog ,am efectuat analizele si toate sunt in limitele normale pt care va multumesc mult avand si dv o mare contrubutie la mentinerea sanatatii mele !Voi pleca la Covasna luni pe 23 -06  ,nu am reusit sa ma programez ,nu mai am timp ,ramane sa iau leg .cu dv dupa ce ma voi intoarce ..de la tratament .!

Va multumesc mult mult !”

S.E. 61 ani , Iasi

Daca aceasta relatare te ajuta sa iei o decizie inspirata si sa faci primul pas, contacteaza nutritionistul si iti garantam ca vei avea propria ta poveste de succes !

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com

Nutritionistul si Dieteticianul Constantin Tibirna, licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie Gr.T.Popa din Iasi, master in Nutritie si Dietetica Profilactica si Curativa, ofera clientilor cabinetului expertiza in evaluarea nutritionala si educare alimentara, program detaliat personalizat zilnic , fiecare reţetă find analizată din punct de vedere al caloriilor, grăsimilor, grăsimilor saturate (toate reţetele conţin 0 grăsimi sintetice), proteinelor, glucidelor, fibrelor, vitaminelor, enzimelor şi a altor fitonutrienţi importanţi pentru sănătatea organismului dumneavoastră.

Cu toate acestea, dieta nu este una restrictivă ! Varietatea meniurilor din zile diferite vă oferă posibilitatea de a opta pentru mai multe alimente sau meniuri. Multe dintre acestea fiind testate de noi, prieteni şi cunoscuţi. Gustul lor deosebit este combinat cu sănătatea pe care o dăruiesc!

Garanţia succesului ţine de RESPECTAREA PROGRAMULUI ZILNIC şi abateri minime. Poti sa ne contactezi mai jos, sau direct la telefon 0769 68 68 69 / 0742 11 24 80.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.