A.R 35 ani, Iasi : -12 kg

„Urmand programul de pierdere in greutate recomandat de d-l nutritionist Tibirna Constantin, am obtinut rezultate pe care toti prietenii si colegii mei le admira. Multe prietene au apelat la serviciile cabinetului de nutrititie la recomandarea mea. Iata si rezultatele obtinute de  mine pana in prezent:

Greutatea :70 de la 82 kg , Circumferinta talie 78 cm

Starea de bine: nu mai sunt balonata, digestia e ok, fara nici o alta problema.

Urina normala, scaun normal 1sau chiar 2 pe zi.

Limba nu mai este incarcata, respiratia este ritmica, efectuez exercitiile fizice (recunosc ca uneori doar seara dar incerc sa fac dublu)

Am pofta de dulciuri uneori dar nu exagerate, dar organismal este plin de energie, deoarece dorm foarte bine noaptea, trezindu-ma odihnita a doua zi. Beau 2-3 l apa/zi.

PS: respect in mare parte: ciorbe cu legume, salatele in cantitati cat mai mari, apa plata cu lamaie, deoarece nu vreau sa ma mai intorc la perioada cand eram o „pufosenie”. Vreau sa am o minte sanatoasa intr-un trup sanatos.

Va multumesc pentru gandurile bune si ajutorul primit.”

A.R. -12 kg

Daca aceasta relatare te ajuta sa iei o decizie inspirata si sa faci primul pas, contacteaza nutritionistul si iti garantam ca vei avea propria ta poveste de succes !

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com

Nutritionistul si Dieteticianul Constantin Tibirna, licentiat al Universitatii de Medicina si Farmacie Gr.T.Popa din Iasi, master in Nutritie si Dietetica Profilactica si Curativa, ofera clientilor cabinetului expertiza in evaluarea nutritionala si educare alimentara, program detaliat personalizat zilnic , fiecare reţetă find analizată din punct de vedere al caloriilor, grăsimilor, grăsimilor saturate (toate reţetele conţin 0 grăsimi sintetice), proteinelor, glucidelor, fibrelor, vitaminelor, enzimelor şi a altor fitonutrienţi importanţi pentru sănătatea organismului dumneavoastră.

Cu toate acestea, dieta nu este una restrictivă ! Varietatea meniurilor din zile diferite vă oferă posibilitatea de a opta pentru mai multe alimente sau meniuri. Multe dintre acestea fiind testate de noi, prieteni şi cunoscuţi. Gustul lor deosebit este combinat cu sănătatea pe care o dăruiesc!

Garanţia succesului ţine de RESPECTAREA PROGRAMULUI ZILNIC şi abateri minime. Poti sa ne contactezi mai jos, sau direct la telefon 0769 68 68 69 / 0742 11 24 80.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.