TRATAMENTE NUTRITIONALE IN ANOREXIE SI BULIMIE

Anorexia, bulimia si alte tulburari de alimentatie de tip nespecificat (EDNOS) sunt afectiuni complexe ce imbina disfunctii din plan psiho-emotional cu cele legate de alimentatie. In acest context, se impune colaborarea stransa intre specialisti : psihologi, psihiatri si dieteticieni.

Atentie !    Dorești sa primești ajutorul dieteticianului, accepti totodata si MODIFICARI IMPORTANTE IN ALIMENTATIA TA (posibile si alte modificari in viata ta!)!  In ceea ce priveste alimentatia vei beneficia de tratament nutritional personalizat sustinut de triada : aliment, super-aliment si supliment. Despre toate acestea poti afla doar la cabinet! Ai incredere in organismul tau, el va primi tot ce are nevoie sa functioneze mai bine DACA este HRANIT CORECT, OPTIM !

Pentru pacientii care prezinta una din aceste afectiuni, preocuparile excesive din sfera alimentatiei pot implica dezechilibre grave : tulburari electrolitice (ale potasiului, magneziului, calciului etc.) si malnutritie severa (putand conduce la deces).

Tinta in aceste afectiuni este antrenarea (intensiva) a pacientului intr-un model de viata sanatos care sa-l conduca la un aport alimentar optim si in final readucerea la o greutate sanatoasa!

Costuri program nutritional pentru afectiunile bulimie, anorexie si alte tulburari de alimentatie de tip nespecificat (EDNOS):

  • 200 lei consultatie de evaluare intiala  (durata consultatiei 3 ore)
  • 200 lei program nutritional personalizat (realizare program dupa incheierea consultatiei initiale – se transmite pe email)
  • 100 lei monitorizarea la fiecare 2 saptamani (durata  monitorizarii 45 – 60 minute)

CONTACTEAZA-NE ACUM :

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com