DIETE IN AFECTIUNI : renale, cardiovasculare, hepatice, endocrine, oncologice

Omul sanatos este liber sa manance liber. Atunci cand este „curtat” de o boala (cronica), regimul alimentar poate suferi modificari drastice!

Dupa cum sigur ai remarcat, afectiunile enumarate in titlu, sunt manifestari cu gravitate evidenta si care necesita atat consult medical de specialitate cat si program personalizat de alimentatie cu aplicabilitate … toata viata ! Acesta este motivul pentru care ai nevoie de sprijinul dieteticianului.

Atentie !    Dorești sa primești ajutorul dieteticianului, accepti totodata si MODIFICARI IMPORTANTE IN ALIMENTATIA TA (posibile si alte modificari in viata ta!)!  In ceea ce priveste alimentatia vei beneficia de tratament nutritional personalizat sustinut de triada : aliment, super-aliment si supliment. Despre toate acestea poti afla doar la cabinet! Ai incredere in organismul tau, el va primi tot ce are nevoie sa functioneze mai bine DACA este HRANIT CORECT, OPTIM !

Costuri program nutritional pentru afectiunile enumerate mai sus  :

  • 200 lei consultatie de evaluare intiala  (durata consultatiei 3 ore)
  • 200 lei program nutritional personalizat (programul se realizeaza dupa incheierea consultatiei initiale – se transmite pe email)

CONTACTEAZA-NE ACUM :

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com