imagine Bine ai venit la Nutritionist Iasi !

cropped-304322_106168726205783_158844870_n.jpg Numele meu este Constantin Țîbîrnă. Îmi doresc să te ajut să dobândești o viață plină de sănătate, prin conștientizarea alimentației corecte : varietate și echilibru prin aport optim de vitamine, minerale și fitonutrienți. Sunt pasionat de nutriția corpului uman și daruiesc cunoasterea și energia mea tututror celor care doresc sa fie educați si să aibă o viață transformată în bine!

Sunt Nutriționist și Dietetician, Master în nutriție și dietetică profilactică și curativă, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Gr.T.Popa” din Iași. Am lucrat cu sute de oameni : de la copii supra- sau subponderali cu părinți îngrijorați pentru viitorul acestora, până la adulți preocupați de carieră/afaceri al căror timp era ”în pioneze”, iar preocuparea pentru o alimentație optimă era aproape inexistentă, precum și bătrâni care aveau implementată ideea mentală că nu mai contează – ”a trecut viața lor”, dar și cu persoane cărora le era ”imposbil” să se abțină de a nu mânca … ceva – tot! Toți, au remarcat că rezultatele pe cântar și măsurătoarea taliei nu întârzie să apară, dar descoperă cu uimire că obțin multe alte beneficii: sunt mai energici, dorm mai bine, se reglează tranzitul intestinal, batăile inimii devin regulate, investigațiile medicale arată imbunătățiri ale valorilor biochimice sanguine, crește cheful de viață – bucuria de a trăi.

Mulțumirea mea sufletească crește cu fiecare țintă atinsă dar în special pentru modul în care fiecare pacient își schimbă viața și ”înflorește”.

Dacă dorești să primești cuvintele mele în viața ta, te invit să te abonezi pe blog și să mă contactezi pentru a te programa la consultație. Te ajut cu drag să pierzi în greutate, să te hrănești și să trăiești sănătos.

Afla mai multe Despre noi

Contacteaza-ne acum!

telefon contact

e-mail:  nutritionist.iasi@gmail.com

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.